Hmmm, perin erikoinen viikonloppu meneillään. Silkkaa kotiaskareiden parissa näpertämistä ja sohvaperunointia takana, vakaa aikomukseni on myös jatkaa saman teeman ympärillä maanantaihin asti. Tämän meneillään olevan edeltäjät ovat olleet sen verran vauhdikkaita, että lienee välillä ihan paikallaan hidastaa vauhtia ja antaa maksaparalle lepotaukoa.

Kohta ajattelin ryhtyä kokkailupuuhiin: gurmeekeittiöni ruokalistalla on tänään pestopastaa ja patonkia, ruokajuomana vakaa aikomukseni on tarjota jotakin muuta kuin punaviiniä, mutta VOI olla että joudun lipsumaan tästä päätöksestä.

Myöhäisiltaan on varattu leffamaraton: komediaa ja actionia leffavuokraamosta. Lähes 100 prosenttisella varmuudella voin tosin luvata, että leffa kakkonen jää minulta katsomatta (varsinkin jos se on tuota jälkimmäistä lajityyppiä), yleensä kykenen näinä leffailtoina pysymään hereillä juuri ja juuri ekan ellun loppuun. Tämäkin tosin on edistystä, sillä aikaisemmin – oli kellonaika zoomailun aloittamisella mikä tahansa – nukahdin yleensä viimeistään puoli tuntia leffan alkamisen jälkeen. Ja vieläpä niin, että mitä kiinnostavampi leffa oli kyseessä, sitä aikaisemmin yleensä tipahdin. Perin outoa. Joskus tätä on meinannut tapahtua myös leffateatterissa. Siksi mietin nykyään tosi tarkkaan minkä sortin elävää kuvaa menen julkiselle paikalle töllöttämään.

Jaaha. Pientä lipsumista aiheesta. Ei se mitään. Nyt lähden kuorimaan makaroneja.