Tässä lyhyesti päivän uutisotsikot:

Maanantai ei välttämättä tapa

Tuoreen tutkimuksen mukaan maanantaistakin on mahdollista selvitä hengissä. Tutkimukseen osallistui yksi henkilö ja se suoritettiin autenttisissa olosuhteissa. Tulos on luotettava seuraavat 7 päivää.

Työpaikkaviihtyvyys lisääntyy TV:tä katselemalla

Työpaikalla viihtyy parhaiten kun siellä saa katsella Big Brotheria. Eräässä keskisuuressa yrityksessä katsottiin tänään TV:tä työaikana. Kyseessä oli muka työhön liittyvä taustatutkimus. TV:tä katsottiin neuvotteluhuoneessa suljettujen ovien takana noin 3 tuntia putkeen. Tiettävästi tältä ajalta maksettiin myös palkkaa.

Kissat luultua älykkäämpiä

Säätyypin muuttuessa syksyllä kosteaksi, normaalisti ulko-oloissa viihtyvät kissaeläimet hakeutuvat sisätiloihin. Tämä paluumuutto on myös kissanomistajan syytä huomioida perustamalla sisätiloihin kissalle vessalaatikko. Laatikon puutteessa kissan on havaittu virtsaavan mm. wc:n lavuaariin. Tästä on olemassa pitäviä, vieläpä erittäin tuoreita todisteita…

Ja sitten säästä

Jo pitkään vallinnut matalapaine on vihdoin väistymässä ja säätyypin toivotaan pysyvän lähitulevaisuudessa aurinkoisena. Kovan myötatuulen varoitus annettu.

Loppukevennyksenä tänään kertomus kahdesta pohjalaisesta lehmästä. Lehmät seisovat laitumella toinen korva maassa. Tätä naapurin isäntä ihmettelemään: ”mitä ihmettä nuo lehmäsi oikein noin kenottavat”, johon vastaus lehmäin isännältä: ”ne kuuntelevat Apulantaa”.

Hyvää yötä.

(papereiden kahistelua)