Koska työt (ja siis kurinalainen elämä) ovat taas alkaneet, ovat paheksuttavien tuotteiden päivittäiskäyttölistalla jälleen keskiolut, viinit, pizzat jne - eli siis kaikki ne asiat, jotka tekevät elämästä niin ihanaa.

Todistaakseni itselleni, että olen jälleen löytänyt selkärankani, kokkasin tänään duunin jälkeen lomaltapaluukeittoa. Tässä resepti teillekin kokeiluun:

Muistan (vielä toistaiseksi) jäätelökesän -keitto

Hilaa väsyneet raajasi ja uupunut mielesi lähikauppaan töistätulomatkalla. Kerää kärryyn tomaattimurskaa, thai-pakastevihanneksia, pakastekatkiksia, kik-herneitä tölkissä, valkosipulia ja intialaisia mausteita.

Hilaa väsyneet raajasi ja uupunut mielesi kaupasta kotiin. Sijoita kattila liedelle, sen jälkeen täytä se tomaattimurskalla ja parilla kolmella tölkillisellä vettä. Liemen kiehumista odotellessa muistele ihanaa kesälomaasi ja masennu kun tajuat että lomien välillä todella EI ole elämää. Kun liemi kiehuu, mausta se valkosipulilla, kasvisliemikuutiolla, suolalla, tabascolla ja intialaisilla mausteilla. Lisää soppaan pakastevihannekset ja jatka masentumista kunnes keitto on kiehunut sopivaksi. Lopuksi lisää katkikset ja anna sörsselin vielä hetki pulpahdella.

Nyt gurmeeateria on valmis. Kauho keittoa lautaselle ja maista. Kun toteat, että sotku maistuu liian terveelliseltä, höylää pinnalle vaikka muutama siivu juustoa.

Nauti jälkiruoaksi vaikka luumu.