Juttelin kesän alussa kaverini miehen kanssa siitä, miten kaverimme tuntuvat "vanhetessaan" menettävän musiikkimakunsa. Kauhistelimme sitä, kuinka entiset vannoutuneet hevimiehet tai disco queenit vannovat nykyään Anne Mattilan ja kumppaneiden nimeen.

Me sentään onneksi vielä olimme järjissämme: parhaiten ajanhermolla pysyy kuuntelemalla YleXää ja vanhoille superstaroille tulisimme pysymään uskollisina aikojen loppuun saakka.

Aamen.

Mutta, kuinkas sitten kävikään? Tänä kesänä on tullut Talo-projektin takia kuunneltua tavallista enemmän radiota, ja liian usein olen huomannut veivaavani kanavan Iskelmän kohdalle.

Mitä helv.???

Vannomatta paras vai???

Toivon kuitenkin, että tämä harhainen valinta on tehty niin usein vain siksi, että muiden kanavien soittolistat ovat alkaneet kuulostaa liian tutuilta... Mutta, onko sekään hyvä että Iskelmänkään soittolista ei enää kuulosta kamalan tuoreelta...? Tuntuu selkäpiitä puistattavalta huomata laulavansa suvereenisti ulkoa Paula Koivuniemen uusinta(?): "kuka pelkää Paulaa, vaadithan oikean... tänään sulle laulaa, nainen tää aikuinen..."


Autsh. Heal me!