Keksin eilen, mikä on ero parille lähtemisessä ja radalle lähtemisessä. Erolla ei ole mitään tekemistä juotujen alkoholiannosten kanssa. Kyse on pikemminkin siitä, miten tarkoitusta varten pukeudutaan.

"Parille" voi lähteä kasuaalimmissa vaatteissa, "radalle" lähdetään viimeisen päälle pakkeloituna superseksikkäissä vermeissä. Kumpikin tapahtuma päättyy kuitenkin lähestulkoon poikkeuksetta kotiavaimen pyörähtämiseen lukossa vasta aamuyöstä ja keskivertoa huterampaan tilaan seuraavana aamuna. 

Pakko tehdä jo toinen tunnustus tänään: kävin eilen "parilla" erään ystäväni kanssa, jota en ollut nähnyt aikoihin. Lähdin liikenteeseen toivorikkaasti fillarilla, kuvitellen sen jotenkin hillitsevän juopottelua. Frendini oli kuitenkin jo ehtinyt käynnistellä konetta ennen tapaamistamme (klo 19), niin että sain tehdä lähestulkoon hartiavoimin töitä saavuttaakseni mahd. pikaisesti saman kännitason.

Ja niin se ilta sitten vilahti. Olimme oikeita yön kuningattaria ja johtuneeko sitten maanantai-illan ehkä tavallista suppeammasta tarjonnasta, saimme kovasti huomiota vastakkaisen sukupuolen edustajilta. Tämä oli sikälikin hauskaa, että juomia ei juuri tarvinnut itse maksella - ja tämä taas oli sikäli erittäin hauskaa, että veli visa sai levätä rauhassa lompakon poimuissa - uskokaa nimittäin että levon tarpeessa se tällä hetkellä onkin!

Kotimatka sujui varsin arveluttavissa merkeissä. En edes aamulla muistanut että olin fillaroinut eilen kotiin. Ilmeisesti kuitenkin olen onnistunut suoritteessa melko kiitettävästi, sillä suuria ruhjeita en mistään päin vartaloani tänään löytänyt.

Mutta helvete också, kanuuna on tänään ollut mielestäni aivan kohtuuton. Jos krapulan tarkoitus on muistuttaa ihmistä siitä, että elämä on parasta huumetta ja selvä on symppis, niin mulle riittäisi muistuttaminen kiitos vaan ihan vaikka vain pari kertaa vuodessa!

Taidan suosiolla julistaa tämän päivän menetetyksi. Huomenna, huomenna lupaan kammeta lusmuilu-kytkimen off-asentoon.