Tykkään juoda viinaa elokuvateattereissa

Kauniin Naisen kanssa meillä on joskus ollut tapana lähteä juopottelemaan elokuvateatteriin. Se on tosi kivaa: sekaa ensin kotona mieluinen ja leffaan saumattomasti sopiva väkevä juomasekoitus ja liruta se limsapulloon. Piilota pullo käsilaukkuusi tai ulsterisi povitaskuun ja salakuljeta se sisään leffateatteriin.

Leffan aikana nautiskelet juomaa muka huomaamattomasti pienissä erissä ja kuvittelet että kukaan ei tee aiheesta havaintoja. Ei edes, vaikka viinankatku eittämättä alkaa pikkuhiljaa levitä ainakin samaa katsomoriviä kumpaankin suuntaan.

Lopputeksteihin mennessä olet ehdottomasti sitä mieltä, että leffa oli paras koskaan näkemäsi ja haluat ehdottomasti lähteä analysoimaan taideteosta läheiseen yökerhoon.

PS. Ammattilaistermistöä käyttääkseni, on todella tärkeää rakentaa juoma pohjalle, joka alkoholipitoisuudeltaan ylittää mahdollisimman reilusti 22 tilavuusprosenttia. Mikseriä kannattaa käyttää vähän tai niukasti. Tällä tavoin vältetään kanssakatsojia häiritsevä vessassa ramppaaminen kesken näytöksen.